Project Description

CompetițIAA este unul dintre cele mai longevive proiecte ale asociației ( în anul 2021 organizându-se a 11-a ediție) iar anul acesta sărbătorește ediția cu numărul zece.

Proiectul se desfășoară sub forma unui concurs de brief-uri creative ce va aduce împreună echipe de studenți organizate sub forma unor agenții și clienți.

În cadrul acestui proiect, tinerii pasionați de marketing și comunicare au șansa să își pună în practică abilitățile și pasiunea pentru lumea marcomm și să ofere soluții brief-urilor date de sponsorii programului.

Competiţia începe odată cu brieful primit de la una dintre companiile partenere. Împărţirea se face prin tragere la sorţi. Aveţi la dispoziţie două săptămâni să găsiţi o rezolvare demnă de un festival internaţional. La final, va trebui să prezentaţi ideile voastre în faţa juriului. Cea mai bună echipă căştigă 500 euro şi nu numai.

În competiţie se poate înscrie orice echipă de 3-5 studenţi pasionaţi de marketing şi comunicare.

1. Înscrierea și selecția echipelor. După momentul înscrierii vom avea un juriu format din membrii IAA, specialiști în marketing. Aceștia vor juriza aplicările primite din partea studenților și vor decide lista cu cele 9 echipe ce vor merge în etapa finală: de rezolvare a briefului.

2.Eveniment de networking după selectarea echipelor finaliste va avea loc un eveniment de networking unde se vor stabili ce echipe lucrează pentru fiecare client, prin tragere la sorti se vor înmâna briefurile echipelor şi se vor comunica paşii următori fiecare echipa va face cunoștință cu mentorul care îi va ajuta pe parcursul desfășurării proiectului

3.Desfășurarea Competiției. Studenții vor avea la dispoziție 3 săptămâni pentru rezolvarea briefului după cele 3 săptămâni vor avea loc prezentările soluțiilor gândite de aceștia la brieful propus de client. Clientul decide unde dorește să aibă loc prezentarea.

4.Gala de premiere după prezentări clientul va decide echipa câștigătoare la final de Noiembrie se va organiza un eveniment în care vor fi premiate echipele câștigătoare.

1 data pe an în noiembrie, se desfășoară la nivel național
în 2020 a fost a 10-a ediție.

CompetițIAA este o provocare pentru studenții pasionați de marketing și comunicare.

Brand-urile oferă studenților un brief real, iar echipa cu cea mai bună soluție câștigă.

CompetițIAA reprezintă o oportunitate pentru brand-urile partenere. Prin intermediul studenților, brand-urile primesc o soluție de business viabilă și relevantă, un unghi de abordare al problemei dintr-o perspectivă nouă.

Partenerii dobândesc vizibilitate de brand în rândul tinerilor. Totodată, ei contribuie la formarea viitorilor specialiști și impulsionează implicarea lor în piața de MarCom.

Când e următorul eveniment
COMPETITIAA?

    Vezi la ce lucrăm acum

    Vezi Toate Proiectele

    Evenimente YP

    Vezi toate evenimentele