fbpx

Past Events

evenimente
YP

Workshop-uri, discuții și competiții adresate
comunităților locale de antreprenoriat și MarCom.

Views Navigation

Event Views Navigation

Today

DIGITALIIAA: Cum ieșim în evidență prin Branding?

Event Category:

Marți, 8.12, de la ora 19:00, învățăm despre Branding cu Mihai Bonca, Senior Consultant pentru Brand Architects. Vom fi la 2 click-uri distanță - discutăm live pe pagina noastră de Facebook. Ca să nu pierzi startul evenimentului, verifică dacă ne-ai dat like sau follow la pagina de Facebook IAA Young Professionals Cluj. Așa o să primești notificare imediat cum începe evenimentul.

DIGITALIIAA: De ce au nevoie afacerile de inovație în marketing?

Event Category:

Ne vedem Miercuri - 9 Decembrie-ora 18:00, la o discuție despre Inovație în Marketing cu Oana Sav – trainer și coordonator la Institutul de Marketing și consultant la More Marketing Solutions. Evenimentul va avea loc online, live pe pagina de Facebook IAA Young Professionals Cluj. Ca să nu pierzi nimic, verifică dacă ne-ai dat like sau follow paginii noastre; așa o să primești notificare imediat cum începe evenimentul.

DIGITALIAA: Influencer Marketing în România. Bune practici și mituri.

Event Category:

Ne vedem miercuri, 21 aprilie, de la ora 18:00, la o discuție despre Influencer Marketing cu Cristian China-Birta blogger, antreprenor cu agenția de comunicare integrată Kooperativa.ro, trainer și speaker. Ca să nu ratezi evenimentul, asigură-te că ne urmărești pagina de Facebook. Hai alături de noi și află care sunt bunele practici și miturile despre colaborările brand - influencer.

Când apar alte evenimente?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top